Een energetische knuffel bij familieopstellingen

Een energetische knuffel bij familieopstellingen

Er zijn mensen die zich eenzaam voelen en behoefte aan een knuffel hebben, en laatst vroeg iemand aan mij geef je ook knuffelsessies. Ik geef geen knuffelsessies, maar tijdens de consulten met familieopstellingen komt het regelmatig voor dat er wel een knuffel gegeven wordt. Het gebeurt als we ons laten leiden door de energie die op dat moment aanwezig is, bijvoorbeeld als een kind vader of moeder een knuffel wil geven op zielsniveau, en op dat moment de liefdevolle energie ervaart/voelt die een kind van zijn ouders krijgt.  De ziel/cliënt is er dan aan toe om de liefdevolle energie te ontvangen, en niets is mooier voor de cliënt om dat te ervaren tijdens de familieopstellingen. Alle overtuigingen en oordelen vallen op dat moment weg en de cliënt ziet zijn familieleden zoals werkelijk zijn. Hoe mooi is het toch om zo het consult op een liefdevolle zielsenergie af te sluiten.

Reacties zijn gesloten.