Consulten

Consulten

  • Je wilt graag contact met je overleden dierbaren, of graag een boodschap vanuit de spirituele wereld. Als medium gebruik ik mijn gevoeligheid om communicatie met de spirituele wereld en contact met overleden dierbaren tot stand te brengen.
  • De consulten die ik geef in mijn praktijk is een combinatie van wijsheid en kennis dat ik als ziel heb meegenomen naar de aarde. En van datgene wat ik in de loop van 23 jaar spirituele ontwikkeling heb meegekregen.
    Dit zorgt ervoor dat ik vanuit verschillende gezichtspunten een hulpvraag kan benaderen, dit kan soms verrassende oplossingen geven.
  • Ik combineer Familie Opstellingen al jaren met mijn mediumschap, mensen ervaren het als zeer bijzonder tijdens de Familie Opstellingen.

Mijn intentie is om jou in een veilige omgeving en op een liefdevolle manier te helpen, te ondersteunen en richting te geven.

Je mag helemaal jezelf zijn en vandaaruit werken we samen aan wat er zich aandient, waarbij de verantwoordelijkheid ten alle tijden bij jou als cliƫnt blijft.

Reacties zijn gesloten.