Wie ben ik

Wie ben ik

Ik ben Fenny Lanser, geboren in 1964 te Zwaanshoek. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen.  Ik heb vanaf mijn 17e tot en met mijn 29e jaar als medewerkster op een boekhoudafdeling gewerkt.  Op mijn 34e ben ik ingewijd in Reiki I.  Toen ik in 2002 in aanraking kwam met Familieopstellingen is mijn kijk op het leven totaal veranderd,  als iets je bij je innerlijke zelf brengt dan is dat wel Familieopstellingen. Na jaren lang persoonlijke ontwikkeling te hebben opgedaan met Reiki en Familieopstellingen, is het Mediumschap op mijn pad gekomen. Tijdens mijn opleiding bij De Academie van Mediumschap zijn veel  gebeurtenissen of gevoelens, die in mijn leven onduidelijk waren of die ik niet begreep duidelijk geworden.  Tijdens mijn opleiding heb ik training gehad met het geven van consulten, en heb ik ervaren hoe mooi het is om iemand te helpen of te ondersteunen met dit werk.

Mijn intentie is om op een liefdevolle manier mensen te helpen op een positieve manier in het leven te staan, en ondersteuning te geven in moeilijke tijden.

De consulten die ik geef in mijn praktijk zijn een combinatie van datgene wat ik in de loop van 22 jaar spirituele ontwikkeling heb meegekregen.
Het is mooi om via de spirituele wereld boodschappen door te krijgen die de steun geven die op dat moment belangrijk is, of je net het zetje in de goede richting geeft. Ook op het gebied van relaties kan ik helpen om inzicht te krijgen hoe u in relatie met uzelf en anderen staat.
Ik help u graag om de juiste richting te geven op uw pad naar heling en persoonlijke ontwikkeling met behoud van uw eigen verantwoordelijkheid en keuzes.


Cursussen en Trainingen die ik gevolgd heb:

Ik ben in 1998 ingewijd in Reiki I volgens het Usui Shiki Ryoho systeem van de Reiki Alliance. En ben in 1999 ingewijd in Reiki II volgens het Usiu Shiki Ryoho systeem van de Reiki Alliance. Sindsdien ben ik bezig geweest met het geven van Reiki op Reiki avonden de zogenaamde behandelavonden. Tevens heb ik jaren lang ervaring opgedaan met het geven van Reikibehandelingen.

Familieopstellingen (2002) Training afgerond in 2007

Healingcursus (2012)

Mediumschap Training sinds 2010, bij het Arthur Findlay College in Stansted Engeland. De Academie voor Mediumschap in Naarden, en De Zwanenhof in Zenderen. En sinds 2014 Trance en Fysiek Mediumschap.