Over mij

Over mij

 

Dit is het verhaal van een heel lief en gevoelig kind, geboren in 1964 te Zwaanshoek.

Gecreëerd uit liefde voor de ander vergat dit gevoelige kind zichzelf, zodat anderen op de voorgrond konden treden en het goed hadden.
Een kind dat er altijd voor anderen is geweest en nog steeds is.
Kijkend naar de wereld om zich heen, begreep ze niet waarom mensen zijn zoals ze zijn. Ze vroeg zich dikwijls af waarom mensen dingen doen die kwetsend zijn voor anderen en niet voor de wereld om zich heen zorgen.
Dit lieve kind zonderde zichzelf af en kon geen eigen beslissingen nemen. Ze deed zoals men verwachtte wat ze deed en als een kameleon paste ze zich aan de omgeving aan.
Ze voelde wat anderen voelde maar was afgesloten van haar eigen gevoel. Haar emoties en tranen hield ze in.

Mijn naam is Fenny Lanser – van der Meer. Bovenstaande is mijn verhaal.
Door jarenlange persoonlijke en spirituele ontwikkeling, kwam ik tot de ontdekking dat ik uitzonderlijke gaven en talenten mee heb genomen naar de aarde. Mijn verbinding met mijn spirituele helpers en andere gidsen van liefde en licht, is zeer sterk.
Na Reiki en familieopstellingen kwam het mediumschap op mijn pad.
Veel gebeurtenissen en gevoelens die ik eerder niet kon plaatsen en welke onduidelijk waren voor mij, werden duidelijk tijdens mijn opleiding aan de academie van mediumschap.
Ik heb ervaren hoe fijn het is om anderen te mogen helpen en ondersteunen op zijn/haar levensweg. Hierdoor voelde ik: Ja! Dit is wat ik te doen heb op aarde.

Als medium gebruik ik mijn gevoeligheid om communicatie met de spirituele wereld en contact met overleden dierbaren tot stand te brengen.

De consulten die ik geef in mijn praktijk is een combinatie van wijsheid en kennis dat ik als ziel heb meegenomen naar de aarde. En van datgene wat ik in de loop van 24 jaar spirituele ontwikkeling heb meegekregen.
Dit zorgt ervoor dat ik vanuit verschillende gezichtspunten een hulpvraag kan benaderen, dit kan soms verrassende oplossingen geven.

Mijn intentie is om jou in een veilige omgeving en op een liefdevolle manier te helpen, te ondersteunen en richting te geven.

Je mag helemaal jezelf zijn en vandaaruit werken we samen aan wat er zich aandient, waarbij de verantwoordelijkheid ten alle tijden bij jou als cliënt blijft.

Ik verwelkom je graag in mijn praktijk te Hoofddorp.

Cursussen en Trainingen die ik gevolgd heb:

Ik ben in 1998 ingewijd in Reiki I volgens het Usui Shiki Ryoho systeem van de Reiki Alliance. En ben in 1999 ingewijd in Reiki II volgens het Usiu Shiki Ryoho systeem van de Reiki Alliance.

Familieopstellingen (2002) Training afgerond in 2007

Healingcursus (2012)

Mediumschap Training sinds 2010, bij het Arthur Findlay College in Stansted Engeland. De Academie voor Mediumschap in Naarden, en De Zwanenhof in Zenderen. En sinds 2014 Trance en Fysiek Mediumschap.