Agenda

Agenda

Mediumschap consulten.

Je wilt graag contact met je overledenen dierbaren, of graag een boodschap vanuit de spirituele wereld. Als medium gebruik ik mijn gevoeligheid om communicatie met de spirituele wereld en contact met overleden dierbaren tot stand te brengen.

Het is ook mogelijk om je foto’s of sieraden te laten lezen.

Psychometrie is het vermogen om door middel van helderziende, heldervoelende, heldervoelende, of helderhorende waarneming de historie van een voorwerp (en de eventuele eigenaar of eigenaren) te lezen, door dat voorwerp te bekijken, vast te houden en dan te voelen oftewel te ‘lezen’. Bij het foto lezen gaan we op dezelfde manier te werk, alleen lezen we de persoon die op de foto staat.

De consulten die ik geef gaan vaak in combinatie met healing of familieopstellingen. Je kunt me altijd even mailen of bellen voor vragen hierover.

Trance avond Mediumschap.

Voor iedereen die het Mediumschap beoefent en die regelmatig willen zitten om Trance te beoefenen. Door in Trance te zitten verhogen wij ons bewustzijn, en richten wij onze concentratie naar binnen. Als groep versterken wij elkaar, en kun je meerdere lagen van bewustzijn ervaren. Het beoefenen van trance is een mooie verdiepende aanvulling voor je Mediumschap. We zitten in het donker met een rode lamp, voor diegene die bekend zijn met Fysiek mediumschap.

Data 2023: 6 juni, 27 juni, en 18 juli, 12 september, 3 oktober, 24 oktober, 14 november, 12 december, 28 december, 16 januari 2024.

Graag voor 12.00 uur opgeven!!
Van 20.00 tot 22.00 uur, graag 19.45 uur aanwezig zijn, dan kunnen we op tijd beginnen.

Bijdrage: € 20,00 per persoon per keer.

Begeleide Trance ochtenden en avonden.

Trance brengt je in contact met je onderbewustzijn, een opening naar je hogere Zelf en je contact met de spirituele wereld.
Tijdens een ochtend of avond kun je kennis maken met wat trance is en wat het voor je kan doen. En voor mensen die een verdieping zoeken in zichzelf door middel van een geleide meditatie en zo in trance te raken.
Verschillende oefeningen die je thuis ook kunt doen om de verbinding met jezelf te maken, zijn ook onderdeel van deze bijeenkomst.
In een kleine groep zal ik je via een meditatie begeleiden om in trance te raken.
Door samen in trance te zitten en de oefeningen regelmatig te beoefenen, krijg je een sterkere verbinding met je ware zelf. Je intuïtie en zelfkennis worden vergroot.
Dit geeft een zeer grote voldoening en een groei in je zelfvertrouwen.
Trance is bijzonder helend om te doen.

Momenteel kunt u alleen een privé afspraak maken de bijdrage is € 90,00

Familieopstellingen overdag.

Data 2023: vrijdag 30 juni, vrijdag 15 september, zaterdag 14 oktober, vrijdag 20 oktober, zaterdag 4 november vrijdag, 17 november, zaterdag 25 november, vrijdag 15 december.

Voor meer info zie Familieopstellingen
Tijd: 10.00 tot 14.00 uur. Bijdrage € 105,00 per persoon inclusief je vraag indienen, en € 40,00 per persoon voor een representant.

Familieopstellingen in de avond.

Data 2023: woensdag 20 september, donderdag 28 september, woensdag 11 oktober, donderdag 26 oktober, woensdag 1 november, donderdag 9 november, dinsdag 21 november, donderdag 30 november, woensdag 6 december, donderdag 21 december.

Voor meer info zie Familieopstellingen
Tijd: 19.30 tot 22.00 uur. Bijdrage € 90,00 per persoon inclusief je vraag indienen, en € 40,00 per persoon voor een representant.

Privé opstellingen.

Bijdrage: € 90,00 voor 1,5 uur, en ieder half uur langer kost € 20,00 extra.
Privé opstellingen met Ank(mijn tweelingzus) en mij samen: € 150,00 per anderhalf uur.

Healing of Trance Healing:

U kunt een privé Healing of Trance Healing reserveren. De Healing of Trance Healing.

Healing ochtend of avond:

Voor mensen die bekend zijn met Reiki of Healing. Op deze ochtend of avond ontvang je een healing van maximaal 30 minuten. Daarna is er gelegenheid om ervaringen te delen.

Praktische informatie:

Momenteel geeft ik alleen privé sessies.

Voor meer informatie zie Healing