Healing en Trance Healing

Healing en Trance Healing

Als ik een healing geef, waarbij je heerlijk ontspannen op de behandeltafel ligt, ga ik in een lichte trance en maak ik contact met mijn healinggidsen. Door me af te stemmen op de juiste frequentie kunnen de gidsen gemakkelijk contact maken met mij. Zij leiden mij, werken door mij heen en zenden de energie precies naar daar waar het nodig is. Dit kan soms een andere plek zijn dan dat je met je hoofd bedacht hebt. Deze andere plek is dan vaak de kern van waaruit je lichamelijke en/of je geestelijke klacht begon. De energieophoping die ontstaan is en mogelijk een blokkade vormt voor de doorstroming, wordt in beweging gebracht. Dit geeft een bevrijd en verruimd gevoel.
Door de oorzaak in de kern te helen, kan de fysieke en/of geestelijke uiting verminderen en soms zelfs geheel verdwijnen.

Een andere vorm van healing is trance healing.
Bij een healing is het niet altijd nodig dat er fysiek aangeraakt word. Het is mogelijk om lekker ontspannen naast elkaar in een stoel te zitten, waarbij ik in trance ga en de healing via energetische overdracht plaatsvind.
We overleggen samen wat voor jou het fijnste is: Een healing waarbij je op de behandeltafel ligt of een trance healing.

Als het niet mogelijk is om naar mijn praktijk te komen, kan ik de (trance)healing op afstand sturen. Je kunt hiervoor op de afgesproken tijd gaan zitten of liggen om de helende energie te ontvangen.

Je hoeft niet perse klachten te hebben. Je kunt een (trance)healing ook preventief ontvangen.
Een (trance)healing is uitermate ontspannend en een weldaad voor lichaam en geest.

 

Begeleide trance ochtenden en/of avonden.

Trance brengt je in contact met je onderbewustzijn, een opening naar je hogere Zelf en je contact met de spirituele wereld.
Tijdens een ochtend of avond kun je kennis maken met wat trance is en wat het voor je kan doen. En voor mensen die een verdieping zoeken in zichzelf door middel van een geleide meditatie en zo in trance te raken.
Verschillende oefeningen die je thuis ook kunt doen om de verbinding met jezelf te maken, zijn ook onderdeel van deze bijeenkomst.
In een kleine groep zal ik je via een meditatie begeleiden om in trance te raken.
Door samen in trance te zitten en de oefeningen regelmatig te beoefenen, krijg je een sterkere verbinding met je ware zelf. Je intuïtie en zelfkennis worden vergroot.
Dit geeft een zeer grote voldoening en een groei in je zelfvertrouwen.
Trance is bijzonder helend om te doen.

Zie ook Trance healing mediumschap 

 

Trance avonden mediumschap

Voor iedereen die het Mediumschap beoefent en die regelmatig willen zitten om Trance te beoefenen. Door in Trance te zitten verhogen wij ons bewustzijn, en richten wij onze concentratie naar binnen. Als groep versterken wij elkaar, en kun je meerdere lagen van bewustzijn ervaren. Het beoefenen van trance is een mooie verdiepende aanvulling voor je Mediumschap. We zitten in het donker met een rode lamp, voor diegene die bekend zijn met Fysiek mediumschap.

Voor meer informatie zie agenda