Mediumschap

Mediumschap

Een medium is ook ‘gewoon’ maar een mens. Een mens met bijzondere kwaliteiten; zoals iedereen zijn of haar unieke kwaliteiten heeft. In alle jaren waarin als medium gewerkt wordt, ontwikkeld en versterkt het medium de kwaliteiten ten diepste in zichzelf, en ontdekt welke manier van communiceren het beste past bij hem of haar. Hieruit ontstaat een authentieke manier van werken, die afgestemd is op de kwaliteiten van het medium.

De constante verandering en groei die daarmee gepaard gaat, brengt uitdagingen op het pad van het medium: Jezelf laten zien in wie je werkelijk bent in al je gevoeligheid, is een van de grootste uitdagingen die je dan tegen kan komen. Met de vraag: Wat is mijn levensopdracht met betrekking tot mediumschap?

Door de jaren heen heb ik ontdekt dat het mediumschap bij mij hoort en onderdeel is van mijn levensopdracht. Net zoals bloed in een constante stroming door de aderen wordt gestuwd, stroomt het mediumschap door mij heen.

Doordat ik met vertrouwen mijn zielsbeweging volg, ben ik in volledige overgave en zonder verwachtingen in het leven met de spirituele wereld gestapt.

Op het moment dat ik me openstel tijdens een medium consult, kunnen overledenen vanuit hun wereld via mij communiceren, en verhalen en feiten over zichzelf en hun leven op aarde vertellen. Overleden dierbaren willen heel graag de onbeantwoorde vragen beantwoorden, waarmee nabestaanden nog rond kunnen lopen. Of andere zaken helpen afronden wat bij leven niet meer kon. Dit alles geeft een enorme steun en troost.

Een extra kwaliteit die naar voren komt tijdens mijn werk als medium in een consult, is dat ik de spirituele wereld zo dichtbij kan laten komen dat de overledenen zich soms laten zien door of voor mijn gezicht. Dit wordt in mediumschap overschaduwen genoemd. Mijn gezichtsuitdrukking verandert dan zodanig dat je daarin je overleden dierbare(n) kan herkennen. En er kan herkenning plaatsvinden via lichaamsbewegingen en uitdrukkingen. Dit is iets wat spontaan ontstaat als de overledene zich op die manier ook kenbaar wil maken.

Tarief: € 90,00 per consult van anderhalf uur.

Een afspraak kun je maken door me een app bericht te sturen of te bellen op: 06-13779222 of mij een email te sturen via info@fennylanser.nl

Huiskameravond/middag

Wil je in een ontspannen omgeving met je familie en/of vrienden een spirituele avond of middag bij je thuis? En op die manier kennismaken met mediumschap waarin er contact wordt gelegd met overleden dierbare(n).

Dan kun je mij en mijn tweelingzus Ank de Groot uitnodigen.

Ook kun je ons uitnodigen om een avond of middag psychometrie* te verzorgen. *Psychometrie is het lezen van voorwerpen; denk hierbij o.a. aan foto’s en sieraden.

Tarief voor een huiskamer avond/middag op aanvraag. Bij interesse graag contact opnemen via info@fennylanser.nl