Mediumschap

Mediumschap

 

Een medium is een persoon die contact legt met de wereld van overledenen en bewijst dat die bestaat. Een medium stelt zich open, zodat via zijn of haar innerlijke zintuigen overledenen vanuit hun wereld via het medium verhalen en feiten kunnen vertellen over zichzelf en anderen. Dat zijn verhalen, gebeurtenissen of feiten uit het verleden of het heden. Vaak zijn er nog vragen die onbeantwoord zijn, en kunnen onze dierbaren ons net de steun geven die we nodig hebben. Als medium gebruik ik mijn gevoeligheid om communicatie met de spirituele wereld mogelijk te maken.

 

Intuïtie en Mediumschap training. 

Voor iedereen die zich wil trainen op het gebied van intuïtie en het mediumschap. Op deze avonden leer je op een liefdevolle manier je intuïtie te versteken en de basisvaardigheden van het mediumschap. aan de hand van verschillende oefeningen. Je leert je bewust te worden van wie je bent en hoe je om gaat met anderen. Je krijgt meer balans tussen lichaam en geest. De tools die je aangereikt krijgt kun je vervolgens altijd gebruiken om beter in je vel te zitten. We vormen een vaste groep waar we respect hebben voor elkaar, het gevoel van liefde en veiligheid is belangrijk.

We gaan aan de slag met de volgende oefeningen:

Verschillende meditaties, chakra’s, energetische verbindingen losmaken, leren gronden/aarden. Opschonen van je aura. Creatieve oefeningen zoals bijvoorbeeld : betekenis van kleuren, intuïtief tekenen en bijenwastekenen.

Hoe werk ik psychic (hoe verbind ik me met de ander).

Het energieveld/aura van de ander lezen.

Het lezen van voorwerpen.

Hoe maak ik contact met dierbare uit de Spirituele wereld.

Hoe geef ik een consult.

Data en kosten : op aanvraag

 

Huiskameravond/middag

Wilt u een spirituele avond of middag bij u thuis, in een ontspannen omgeving met uw familie en vrienden. Dan kunt u mij uitnodigen om een avond of middag bij uw te verzorgen, en dan laat ik u kennis maken met het mediumschap aan de hand van contact maken met uw overleden dierbare. Ook is het mogelijk om een avond of middag psychometrie (het lezen van voorwerpen, o.a. foto’s, sieraden) te verzorgen.

Tarief:
€ 20,00 per persoon, voor de gastvrouw of gastheer is het gratis. Minimaal 7 personen.
Deze prijs is exclusief reiskosten.